Aller au contenu principal
1/1 revue sélectionnée

International Journal of Food Microbiology

Elsevier (Pays-Bas)

The International Journal of Food Microbiology publishes papers dealing with all aspects of food microbiology.
Papers that do not have a direct food or beverage connection will not be considered for publication such as

The International Journal of Food Microbiology publishes papers dealing with all aspects of food microbiology.
Papers that do not have a direct food or beverage connection will not be considered for publication such as preliminary or confirmatory results (Voir le site de la revue pour une longue liste des sujets refusés).
Papers in the fields of bacteriology, mycology, virology, parasitology, and immunology as they relate to the production, processing, service and consumption of foods and beverages are welcomed.
topics of interest include: microbial ecology of foods, food fermentations, food safety, microbiological quality assurance, microbial risk assessment, food spoilage, foodborne disease, public health

Science des aliments
Microbiologie : multidisciplinaire
Libre accès
  • Libre accès optionnel payant
Auto-archivage
Langues
  • Anglais
Notoriété
Titre abrégé (ISO)
Int. J. Food Microbiol.
ISSN L
0168-1605
Périodicité
24 n°/an (Bimensuel)
Informations complémentaires

Embargo : 12 mois après publication de l'article, la version post-print peut être déposée sur une archive ouverte (ex : Agritrop).

Types d'articles
Articles de recherche
Articles de synthèse
Analyses d'ouvrages
Numéros thématiques
Comptes rendus de conférences
Frais de publication
Non
Coût du libre accès optionnel
4180$ (mis à jour 01/01/2022)
Politique d'accès aux données de recherche
Dépôt recommandé
Dernière modification : 03/01/2023

Poser une question, faire une suggestion,
proposer une correction :

ou-publier@cirad.fr