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Food Chemistry: X

Elsevier (Pays-Bas)

Food Chemistry: X is one of three Open Access companion journals to the highly respected Food Chemistry and has the same aims and scope and peer-review process.

Food Chemistry X publishes papers dealing with the advancement of

Food Chemistry: X is one of three Open Access companion journals to the highly respected Food Chemistry and has the same aims and scope and peer-review process.

Food Chemistry X publishes papers dealing with the advancement of the chemistry and biochemistry of foods or the analytical methods/approach used. All papers should focus on the novelty of the research carried out.

Research advancing the theory and practice of molecular sciences of foods or cure/prevention of human diseases will not be considered for inclusion in Food Chemistry X.

Science des aliments
Libre accès
  • Libre accès total
  • DOAJ
Auto-archivage
  • Revue absente dans Sherpa-Romeo
Langues
  • Anglais
Notoriété
Titre abrégé (ISO)
Food Chem.: X
ISSN L
2590-1575
Périodicité
4 n°/an (Trimestriel)
Types d'articles
Articles de recherche
Articles de synthèse
Articles courts
Articles techniques
Commentaires
Lettres
Opinions
Frais de publication
Oui
Montant des frais de publication
2190$. Pour les Ciradiens, aucun coût à payer suite à un accord national pour la période 2024-2027 (https://intranet-dist.cirad.fr/publier/choisir-la-revue/accords-cirad-editeurs). (mis à jour 19/02/2025)
Politique d'accès aux données de recherche
Dépôt recommandé
Dernière modification : 19/02/2025

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