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Food, Culture & Society

Taylor & Francis (Royaume-Uni)

Food, Culture and Society: An International Journal of Multidisciplinary Research is an international peer-reviewed publication dedicated to exploring the complex relationships among food, culture, and society from numerous

Food, Culture and Society: An International Journal of Multidisciplinary Research is an international peer-reviewed publication dedicated to exploring the complex relationships among food, culture, and society from numerous disciplines in the humanities, social sciences, and sciences, as well as in the world of food beyond the academy. It brings to bear the highest standards of research and scholarship on all aspects of food studies and encourages vigorous debate on a wide range of topics.
Types of papers include : original reviews of relevant books and a special section on perspectives on teaching.

Nutrition humaine
Eco, socio, dév : multidiscip.
Consommation et sécurité alim.
Sciences et sociétés, éthique
Libre accès
  • Libre accès optionnel payant
Auto-archivage
Langues
  • Anglais
Notoriété
Autres titres
Food, Culture & Society: An International Journal of Multidisciplinary Research
Titre abrégé (ISO)
Food Cult. Soc.
ISSN L
1552-8014
Périodicité
4 n°/an (Trimestriel)
Types d'articles
Articles de recherche
Analyses d'ouvrages
Numéros thématiques
Frais de publication
Non
Coût du libre accès optionnel
3170 € (mis à jour 06/01/2025)
Politique d'accès aux données de recherche
Pas de politique
Dernière modification : 06/01/2025

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