Aller au contenu principal
1/1 revue sélectionnée

International Journal of Food Properties

Taylor & Francis (Royaume-Uni)

The International Journal of Food Properties publishes original research papers devoted to scientific and applied aspects of food properties. The emphasis is on measurement methods, development of standards, and data on food

The International Journal of Food Properties publishes original research papers devoted to scientific and applied aspects of food properties. The emphasis is on measurement methods, development of standards, and data on food properties, predictions, and applications. It also brings together the widely scattered research in the area of food properties and provides an international forum for scientists and technologists for rapid dissemination of their research results, ideas, and knowledge.

Science des aliments
Libre accès
  • Libre accès total
  • DOAJ
Auto-archivage
Langues
  • Anglais
Notoriété
Titre abrégé (ISO)
Int. J. Food Prop
ISSN L
1094-2912
Périodicité
2 n°/an (Semestriel)
Types d'articles
Articles de recherche
Articles de synthèse
Analyses d'ouvrages
Comptes rendus de conférences
Data papers
Lettres
Frais de publication
Oui
Montant des frais de publication
2520 € (mis à jour 25/09/2024)
Politique d'accès aux données de recherche
Dépôt recommandé
Dernière modification : 25/09/2024

Poser une question, faire une suggestion,
proposer une correction :

ou-publier@cirad.fr