Aller au contenu principal
1/1 revue sélectionnée

International Dairy Journal

Elsevier (Pays-Bas)

The International Dairy Journal publishes research and critical reviews that advance dairy science and technology, and nutritional and health aspects of dairy foods. Within this scope, the journal pays particular attention to

The International Dairy Journal publishes research and critical reviews that advance dairy science and technology, and nutritional and health aspects of dairy foods. Within this scope, the journal pays particular attention to applied research and its interface with the dairy industry. The journal communicates research in dairy science that is of significant relevance to the broader international community, including the research and development of dairy products from milk of bovine and non-bovine species.

Technologie, science des aliments : multidiscip.
Biochimie
Microbiologie : multidisciplinaire
Libre accès
  • Libre accès optionnel payant
Auto-archivage
Langues
  • Anglais
Notoriété
Titre abrégé (ISO)
Int. Dairy J.
ISSN L
0958-6946
Périodicité
12 n°/an (Mensuel)
Informations complémentaires

Embargo : 12 mois après publication de l'article, la version post-print peut être déposée sur une archive ouverte (ex : Agritrop).

Types d'articles
Articles de recherche
Articles de synthèse
Articles courts
Numéros thématiques
Lettres
Frais de publication
Non
Coût du libre accès optionnel
3540 $ (mis à jour 01/01/2022)
Politique d'accès aux données de recherche
Dépôt recommandé
Dernière modification : 01/10/2022

Poser une question, faire une suggestion,
proposer une correction :

ou-publier@cirad.fr